Home » film » Upis i nova sezona u Dečjem kuturnom centru Beograd

Upis i nova sezona u Dečjem kuturnom centru Beograd

Vrata svih studija i ateljea Dečjeg kulturnog centra Beograd, u Takovskoj 8, biće otvorena od 1. do 15. septembra.

Deca i mladi, uzrasta od 3 do 18 godina, mogu u toku ovog perioda da zavire u svet kulture, oprobaju se u različitim vrstama umetnosti i pronađu oblast u kojoj bi najradije razvijali svoj talenat.

U protekle tri godine DKCB je, zahvaljujući Gradskoj upravi Beograda, donatorima i sponzorima, obnovio spoljašnjost (krov i dvenarija) kao i veliki deo unutrašnjeg dela zgrade (drvenarija, velika sala, tehnička oprema, ateljei i studiji).

STUDIJI I ATELJEI:

Likovni atelje, Atelje za primenjenu umetnost, Radionica stripa i karikature, Radionica ilustracije, stripa i koncept arta, Muzička igraonica, Hor DKCB, Škola pevanja „Nađi svoju zvezdu”, Škola klavira i solo pevanja, Studio kulture govora i glume, Engleska pozorišna radionica, Baletski studio, Baletska igraonica, Sport za najmlađe „Sportić”, Kreativno zabavište i Čarobni svet kaligrafije.

Informacije o radu ovih škola i kreativnih radionica mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona 011 32 42 011 ili 011 32 42 012, putem mejla info@dkcb.rs ili dolaskom u Dečji kulturni centar Beograd u Takovsku 8.

Detaljnije o programima DKCB može se naći na sajtu dkcb.rs.

Leave a Reply