Home » Kultura za decu » Besplatne letnje kreativne radionice u DKCB

Besplatne letnje kreativne radionice u DKCB

Dečji kulturni centar Beograd i ove godine organizuje besplatne letnje radionice za decu i mlade (10 +) sa željom da im omoguće da svoje slobodno vreme tokom letnjeg raspusta provedu u kreativnom okruženju. Tokom juna, jula i avgusta, u okviru programa pod nazivom “Kultura slobodnog vremena”, najmlađima su na raspolaganju radionice vajanja, kaligrafije, ilustracije, stripa i animiranog filma.

Od ove godine organizovan je „Eko safari na Ratnom ostrvu“ u kome će se učesnici upoznati sa florom, faunom,  turističkim potencijalom i istorijatom ovog značajnog dobra. Cilj ove ekološke avanture je da se mladi upoznaju sa zaštićenim biljnim i životinjskim vrstama zbog kojih je Ratno ostrvo zaštićeno od strane Zavoda za zaštitu prirode Srbije.

Fotot:PortalMladi

Takođe, od ove godine organizovana je i dramska čitaonica „Zlatna jabuka i devet paunica” u okviru koje će deca, prateći svež i dinamičan jezik narodnog pripovedača, stvarati na sceni likove i situacije onako kako ih mašta i osećaj budu vodili kroz potragu za pravom i iskrenom ljubavlju.

Foto:blog B92

Detalje o programu i terminima radionica možete pogledati ovde, kao i na FB straniDKCB.

 

Leave a Reply