Home » bioskopi » Otvoren 13. Kids Fest

Otvoren 13. Kids Fest

Ambasadorka 13. Kids Festa, pop pevačica Ana Štajdohar, otvorila je 1. novembra u Beogradu tu filmsku manifestaciju koja će trajati narednih sedam dana u više od 30 gradova širom Srbije.

U Dečjem kulturnom centru u Beogradu svečano je otvoren 13. Kids Fest, pod sloganom “Pod filmskim kišobranom”. Svečanom otvaranju doprineo je plesni hor DF hor, koji je predvodila Bojana Vunturišević, a potom se deci obratila i Ana Štajdohar.

“Jedva čekam da uzmem ćerku za ruku, da kupimo kokice, da se udobno smestimo i zaplovimo u čarobni svet crtaća. Takođe, uživaću družeći se i sa mališanima koji posete festival u narednih sedam dana”, izjavila je ona.

Pred premijernu projekciju 3D filma „Družina iz džungle“, glumac sinhronizacije, Marko Marković, poklonio se publici i poželeo im lepo filmsko putovanje na Kids Festu.

Festival nudi 17 filmova – osam animiranih, sedam igranih i dva dokumentarna, od kojih će većina biti premijerno prikazana u Srbiji.

Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuje i radioničarski program u Dečjem kulturnom centru.

Dani zabave i edukacije u DKCB-u obuhvataju i četiri tematska dana: Ferdinand dan (4.11.), Dan šonjavka (5.11.), Dan kreativne animacije (6.11.) i Dan meksičkog filma (7.11.).

Kids Fest se održava u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Nišu i drugim gradovima.

Cene karata kreću se u rasponu od 150 do 355 dinara.

Post Tag With : , ,

Comments are closed.